28 feb. 2012

Skidskola

Fick hjälp att ta mig ur sängen i tid av ett gäng vindkraftsexperter med stor talang för skidåkning. Och vad glad jag är för det! Att jag kom upp alltså – för det var en sanslöst härlig dag. Vi kom fram till att det borde vara förbjudet att jobba inomhus. Var lämnar man in lagförslag?

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej på dig. Blom här. Tänkte be om ett råd. Jag har aldrig åkt längd uppe på Lugnet eftersom jag tänker mig att det är brutala backar. Uppför är inget problem. Det är nedför som det skiter sig. har aldrig åkt utför och kan inte få stopp på skidorna vilket gör mig till en mänsklig bomb i spåret. Försvinner spåret dessutom så är det helt kört och skogen nästa.
Min fråga är därför: finns det något spår uppe på lugnet som inte är brant?
allt gott
M. Blom

Lina sa...

Kära M. Blom.
Det är inga brutala nerförsbackar på elljusspåret. Det lutar lite på några ställen, men det är på åkrar utan träd om du skulle få för dig att spåra ur.
Det är lite hånfullt att kalla motionsspåren för motionsspår, för dom är rätt tuffa. Men det är ju du också, så visst kommer du runt om du vill. Men det är mer träd. Mördarbacken rekommenderar jag inte för mänskliga bomber.

Lycka till!

Anonym sa...

tack!