20 okt. 2010

40 spänn passet

Trafik och fritid spikade i dag, det kommer att kosta 40 spänn passet på Lugnet
i vinter. Det är väl inga pengar att snacka om, men dagkort? Vad hände med årskortet? Fattar inte heller om det bara gäller konstsnöspåren.
Vad tycker du? Läs mer här.
13 dec 2008

7 kommentarer:

Stefan sa...

I princip är det ingen skillnad på att betala för att tex simma på Lugnet och att åka skidor i spåret, det är bara olika arenor för idrott.
Men.
Inför man en avgift medföljer ett kvalitetskrav också, vill man betala när spåren inte är bra? Klarar snö/spårorganisationen av detta kan man undra.
Sen är ju hela diskussionen kring allemansrätten men dit går jag inte här..

Peter Trones sa...

Nej nej nej, inget årskort? Då kan dom glömma oss i Team Klistervalla. Vi lägger hellre tiden på att studera Eurosport än att springa och lösa dagskort stup i ett.

stefan carlsson sa...

har kollat med tomas jons och fått besked att det kommer finnas dag/vecko/säsongskort så jag tror vi kan skida i frid även i vinter. hoppas att våra bidrag kan höja den redan högklassiga spårnivån ytterligare ett snäpp./stef

Lina sa...

Då är jag lugn, känns självklart att betala för suverän service. I och med att det är en utomhusidrott kan man ju inte styra allt till hundra procent, men skulle det bli riktigt risigt är det väl Lugnet om någon som klarar av det. Och allemansrätten tycker jag är en helt annan diskussion.

stefan carlsson sa...

fö tycker jag allemansrätten är en typ helt annan diskussion./stef

Öijer sa...

Det är väl bara för Lugnet att sätta staket runt skidspåren så slipper vi allemansrättspratet.

Stefan sa...

Det finns också nån folkhälsoaspekt men den kan jag inte leda i bevis så vi släpper den.